Ingrediënten
- 7 aardappelen
- 1 ei
- peper
- zout
- melk
- olijfolie ( boter mag ook)
- 3 el bloem
Variatietips
- Serveer bijvoorbeeld met salade en vlees of vis.
- Ook lekker als voorgerecht en daarna pasta pesto.
Bereiding
Stap 2
Schil de aardappels en rasp ze en doe de geraspte aardappels vervolgens in de kom bij het ei en melk mengsel.
Stap 4
Zet de pan op het middelmatig vuur met de olijfolie of boter en schep dan met een lepel een hoopje aardappelmengsel in de pan en druk het met een spatel plat. Herhaal het vervolgens tot de pan vol is, houd wel ruimte zodat de koekjes makkelijk te bakken en te draaien zijn.
Stap 6
Als de koekjes klaar zijn laat ze dan even uit lekken op een keuken papiertje want ze kunnen nog we vet zijn.
Variatietips
- Serveer bijvoorbeeld met salade en vlees of vis.
- Ook lekker als voorgerecht en daarna pasta pesto.