Ingrediënten
- 4 stuks schouder karbonaden
- 25 gr boter
- 2 tenen knoflook
- 2 grote uien
- 2 tl kummel
- 2 el verse dille
- 1 el paprikapoeder
- 800 gr zuurkool
- 1 dl witte wijn of kippenboullion
- 1 el maizena
- 2 dl yoghurt
- zwarte peper
- zout
Variatietips
- Lekker met aardappelpuree.
Bereiding
Stap 3
Doe de kummel, dille en paprika erdoor, dan de boullion erbij. lekker ongeveer 20 tot 30 min laten stoven.
Stap 4
Doe dan de zuurkool erbij, witte wijn (of kippenbouillon) erbij en dan nog 15 min laten stoven.
Stap 5
Roer de maizena door de yoghurt en roer dit door de zuurkool. Laat het dan nog 15min lekker stoven.
Variatietips
- Lekker met aardappelpuree.