Ingrediënten
- 200 gr postelein
- 4 wilde perziken
- 2 vijgen
- 2 el olijfolie extra vierge
- 1 el sap van citroen
- 1 tl chili vlokjes
- 2 druppels tabasco
- 2 stuks buffel burrata
- 2 tl mostocotto van collefrisio
- verse basilicum
Variatietips
- Je kan de postelein ook voor veldsla vervangen.
Bereiding
Stap 1
Was de postelein en laat uitlekken.
Stap 2
Schil en snij de perziken in stukjes en doe ze in een kom met een beetje olijfolie en bak of grill ze daarna op laag vuur
Stap 3
Maak ondertussen de dressing van 2 el olijfolie, 1 el sap van een citroen, chilivlokken en wat zout naar smaak. naar
Stap 4
Verdeel de postelein over 2 diepe borden en leg op ieder bord 1 bol burrata.
Stap 5
Snij de vijgen in smalle partjes en verdeel over de borden.
Stap 6
Verdeel daarna de gebakken perziken over de borden.
Stap 7
Drapeer de dressing over de salade en de burrata.
Stap 8
Verdeel wat basilicum over de borden.m en drapeer vervolgens nog wat mostocotto over de bollen burrata.
Variatietips
- Je kan de postelein ook voor veldsla vervangen.