19 augustus 2007
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 pot jonge capucijners
  • 100 gr ham in blokjes
  • kleinbosje bosuitjes
  • tomaten
  • 1 tl masala kerrie
  • blue band culinesse
  • 1 zacht zure appel in blokjes
  • peper
  • zout
  • 1 el grove mosterd

Variatietips

  1. Maak er een frisse salade bij.

Bereiding

Stap 1
Smelt de boter in een braadpan, en smoor hierin de bosui. Bak de kerrie,ham en de appel even mee.

Stap 2
Meng ongeveer 4 eetlepels kookroom met de mosterd en roer dit door de bosuimengsel.

Stap 3
Doe de capucijners en de in stukjes gesneden tomaat erbij en warm het goed door.

Variatietips

  1. Maak er een frisse salade bij.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten