Ingrediënten
- 4 peren
- pakje krabsticks
- 2 el mayo
- 2 el ketchup
- 1 tl chilipoeder
- 0.5 citroen (sap)
- 4 handen rucolasla
Variatietips
- Leg op elke peer nog een toef saus.
- Garneer met walnoten.
- Bestrooi met verse peterselie.
Bereiding
Stap 1
Leg op vier borden een hand rucola.
Stap 2
Maak een saus van de mayo, ketchup en chilipoeder.
Stap 3
Snijd de krabsticks heel fijn en meng door het sausje.
Stap 4
Schil de peren, verwijder de pitjes en het klokhuis, maar laat ze heel.
(Tip = een appelboor)
Stap 5
Leg de peren op de vier borden.
Stap 6
Vul de holte van de peer op met het krabmengsel.
Variatietips
- Leg op elke peer nog een toef saus.
- Garneer met walnoten.
- Bestrooi met verse peterselie.