Ingrediënten
- 600 gr zeebaarsfilet
- 4 stuks prei
- 2 el honing
- 2 el mosterd
- 1 el balsamicostroop of balsamico azijn
- grof zeezout
- olijfolie
- aardappelpuree van 1 kilo aardappelen
Variatietips
- Zie recept voor aardappelpuree op de site.
Bereiding
Stap 1
Maak een mixje van 2 eetlepels mosterd en twee eetlepels honing en een flinke scheut olijfolie en een klein scheutje balsamico.
Stap 3
Meng de prei en de aardappelpuree door elkaar met een beetje zout en peper en beleg hier de bodem van de ovenschaal mee.
Stap 4
Leg hierop de zeebaarsfilets en besmeer ze met het mengsel van de olie mosterd en honing. Strooi hierover het grove zeezout en zet het voor 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Stap 5
Variatietips
- Zie recept voor aardappelpuree op de site.