Ingrediënten
- 1 kruidenroomkaas (paturain)
- 500 gr gerookte zalm
- 0.5 komkommer
- sterrenkers
- bieslook
- rucolasla
Variatietips
- Maak het in een koffiekopje ipv een eierdop en serveer op een klein bordje.
- Je kunt ook andere vullingen gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Snij de komkommer in hele kleine blokjes.
Stap 2
Doe de kruidenroomkaas samen met de kleine blokjes komkommer in een ruime kom en meng goed door.
Stap 3
Neem een eierdop en doe hier glad in, wel ruim doen zodat er veel glad uit de eierdop hangt.
Stap 4
Beleg de eierdop ruim met zalm en schep hierin wat van het kruidenroommengsel.
Stap 5
Vouw 'm dicht en trek met het plastic straks en rol vcervolgens dicht.
Stap 6
Leg een bedje van rucolasla op de amuselepel en leg daarop de zalm bonbon met de openkant naar beneden.
Stap 7
Boven op de zalmbonbon een beetje sterrenkers of taugé.
Variatietips
- Maak het in een koffiekopje ipv een eierdop en serveer op een klein bordje.
- Je kunt ook andere vullingen gebruiken.