Ingrediënten
- 2 wraps
- rucola
- 100 gr hollandse garnalen
- olijfolie
- 100 gr gerookte zalm
- 1 el mosterd
- 1 el honing
- 1 el slasaus
- 1 tl bieslook
- 1 tl dille
- zeezout
- paar druppeltjes balsmicoazijn
Variatietips
- Voor de liefhebber stukjes gerookte palingfilet er bij mengen.
Bereiding
Stap 1
Leg de wraps open, meng de mosterd honing slasaus bieslook en dille en de balsamico en een paar druppels olijfolie en roer het tot een egaal glad sausje.
Stap 4
Verdeel de garnalen en zalm over de rucola en rol de wrap nu op en snij hem netjes schuin in 2 gelijke stukken en serveer het mooi op een bordje met de doorgesneden stukken naar de buitenkant.
Variatietips
- Voor de liefhebber stukjes gerookte palingfilet er bij mengen.