Ingrediënten
- 2 oranje paprika's
- 300 gr rundergehakt
- 3 tenen knoflook
- 2 el kerrie of massala poeder
- zwarte peper
- zout
- 150 gr geraspte kaas
- 1 el knoflookpasta
Variatietips
- Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
- Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.
Bereiding
Stap 1
Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.
Stap 2
Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerrie / massalapoeder, peper en zout.
Stap 3
Vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel.
Stap 4
Doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in.
Stap 5
Vul de rest van de paprika met gehakt.
Stap 6
Nu weer een laagje geraspte kaas en leg als laatst het hoedje van de paprika er weer op.
Stap 7
Zet de paprika's ongeveer 30 minuten in de oven op ongeveer 200 graden.
Stap 8
Variatietips
- Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
- Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.