5 juni 2008
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • bakje grote champignons
  • boter om in te bakken
  • knoflook- / kruidenboter
  • peper
  • zout
  • marjolein
  • 3 tenen knoflook

Variatietips

  1. Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter

Bereiding

Stap 1
Snij met een scherp mesje de steeltjes uit de champignon zodat die uitgehold is.

Stap 2
Laat het boter smelten in een pan fruit 3 teentjes knoflook.

Stap 3
Bak de hele uitgeholde champignons lekker bruin met zwarte peper en laat ze vervolgens in de boter afkoelen.

Stap 4
De champignons vullen met zelfgemaakte knoflook- / kruidenboter (zie mijn receptje op de site).

Stap 5
Daarna op de bakplaat ongeveer 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden afbakken.

Stap 6
Op de knoflookboter een klein takje marjolein.

Variatietips

  1. Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten