Ingrediënten
- bakje grote champignons
- boter om in te bakken
- knoflook- / kruidenboter
- peper
- zout
- marjolein
- 3 tenen knoflook
Variatietips
- Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter
Bereiding
Stap 1
Snij met een scherp mesje de steeltjes uit de champignon zodat die uitgehold is.
Stap 2
Laat het boter smelten in een pan fruit 3 teentjes knoflook.
Stap 3
Bak de hele uitgeholde champignons lekker bruin met zwarte peper en laat ze vervolgens in de boter afkoelen.
Stap 4
De champignons vullen met zelfgemaakte knoflook- / kruidenboter (zie mijn receptje op de site).
Stap 5
Daarna op de bakplaat ongeveer 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden afbakken.
Stap 6
Op de knoflookboter een klein takje marjolein.
Variatietips
- Gebruik kant-en-klare knoflook- / kruidenboter