Ingrediënten
- 250 gr sukadelapjes
- snufje zout
- snufje peper
- 50 gr margarine
- 2 uien
- 10 gr bloem
- 0.2 l bier
- 1 laurierblad
- 1 tl tijm
- 4 gr suiker
- 1 ml azijn
- 1 sneetje brood zonder korst
- 5 gr mosterd
Variatietips
- Lekker met aardappeltjes en groente (bv versie snijbonen).
Bereiding
Stap 1
Snij de uien.
Stap 2
Bestrooi de sukadelapjes met zout en peper en wentel de lapjes door de bloem.
Stap 3
Laat de margarine in een braadpan smelten en bak de lapjes op hoog vuur aan beide kanten om en om.
Stap 4
Haal de lapjes uit de pan en fruit de gesneden uien in hetzelfde vet en voeg de rest van de ingrediënten toe.
Stap 5
Schep het vlees vervolgens terug en laat het zachtjes in max 60 minuten gaar sudderen met de deksel op de pan.
Variatietips
- Lekker met aardappeltjes en groente (bv versie snijbonen).