Ingrediënten
- 2 varkensfilets
- 2 uien
- 4 grote tomaten
- zout en peper
- 150 gr bulgur
- 1 of 2 stengels bleekselderij
- 3 tenen knoflook
- 1 el gedroogde bieslook
Bereiding
Stap 1
Snij de bleekselderij in kleine stukjes en bak dit.
Stap 2
Voeg de tomaten en de ui die in reepjes gesneden zijn toe, voeg de knoflook toe en laat dit allemaal 15 minuten sudderen. Wel af en toe roeren, zorg dat de saus niet inkookt als dit hel geval is kan je een beetje water of bouillon toevoegen om het nat de houden.
Stap 3
Snij de filets in reepjes en laat deze langzaam me sudderen nog eens 15 minuten. Breng op smaak met zout en peper en voeg de gedroogde bieslook toe.
Stap 4
Kook de bulgur gaar. Server de bulgur met de saus erop. Eet smakelijk.