Ingrediënten
- 150 gr zachte boter
- 150 gr suiker
- 8 gr vanillesuilker
- 2 stuks eieren
- 2 el melk
- 1 mespunt zout
- 0.5 zakje bakpoeder
- 150 gr bloem
- 150 gr rozijnen
Variatietips
- Krenten door het beslag.
- Sucade door het beslag.
Bereiding
Stap 1
De oven voorverwarmen op 170 graden. De boter met de suiker en vanillesuiker mixen totdat het wit schuim is.
Stap 2
De eieren één voor één toevoegen en mixen.
Stap 3
Vervolgens de melk, zout, bakpoeder en bloem er door heen spatelen.
Stap 4
Als laatste de rozijnen er door heen scheppen en het beslag in een ingevette tulbandvorm bestoven met bloem doen. De tulband in een voorverwarmde oven in ongeveer 60 - 80 minuten afbakken. Zodra de tulband afgekoeld is met poedersuiker bestuiven voor een mooi effect.
Variatietips
- Krenten door het beslag.
- Sucade door het beslag.