Ingrediënten
- 4 stukken tonijn
- 20 gamba's
- 300 gr sugarsnaps
- peper en zout
- 2 tenen knoflook
- vissaus
- limoensap
Bereiding
Stap 1
Pel de garnalen en marineer ze ze een half uurtje in 2 teentjes uitgeperste knoflook, limoensap en een scheutje vissaus.
Stap 2
Doe de roomkaas in een pannetje met een beetje water en laat het smelten, wel roeren. Onderwijl voeg je de kerrie, scheutje limoensap en een klein scheutje vissaus toe. Als er een mooie dikke saus is dan ben je klaar.
Stap 3
Bestrooi de moten tonijn met peper en zout en bak ze in (vanbinnen moeten ze nog roze blijven) boter mooi bruin.
Stap 4
Kook de sugarsnaps in water, even maar want ze moeten wel lekker knapperig blijven.
Stap 5
Bak de garnalen kort in een beetje olie. Even mooi schikken en eet smakelijk.