Ingrediënten
- 4 plakken bladerdeeg
- slagroom, 4 personen
- gele room, 4 personen
- bakje verse aardbeien
- bakje verse frambozen
- flesje vloeibare chocosaus
Bereiding
Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Stap 2
Snijd de plakken bladerdeeg in tweeën. Je hebt nu als het goed is acht langwerpige plakken.
Stap 3
Beleg een bakplaat met bakpapier en leg daar het bladerdeeg op. Zet twintig minuten in de oven en laat daarna afkoelen.
Stap 4
Bereid nu de slagroom en de gele room zoals op de verpakking staat.
Stap 5
Snijd de aardbeien in hele dunne blokjes en meng voorzichtig door de gele room.
Stap 6
Was de frambozen, maar laat ze heel.
Stap 7
Leg vier plakken bladerdeeg op een schaal en bestrijk ze met de gele room. Leg op elke laag room nog een plakje bladerdeeg. Bestrijk het bladerdeeg dik met slagroom.
Stap 8
Garneer elke tompouce flink met frambozen.
Stap 9
Maak af door met de chocosaus mooie figuurtjes op de tompoezen te maken. Happy sweet moment!