Ingrediënten
- 500 gr taugé
- 0.5 blokje tahoe
- 6 lombok (grof gesneden)
- 2 uien (grof gesneden)
- 3 a 4 teentjes knoflook
- trassi
- 1 bouillonblokje
- assem zonder pit
- 2 el ebbi
- 1 tl ve-tsin
- salam
- laos
- zout naar smaak
- suiker naar smaak
Variatietips
- Ebbi zijn gedroogde garnalen.
- Lekker bij nasi goreng of nasi kuning.
Bereiding
Stap 1
De tahoe in kleine blokjes snijden en voor het gebruik eerst half gaar bakken.
Stap 2
Dan alle ingrediënten (behalve de taugé en tahoe) in weinig olie goed gaar fruiten, daarna de taugé en de tahoe toevoegen.
Stap 3
½ kopje water of bouillon toevoegen om een beetje jus te hebben.
Stap 4
Zout en suiker als laatste naar smaak toevoegen.
Variatietips
- Ebbi zijn gedroogde garnalen.
- Lekker bij nasi goreng of nasi kuning.