29 juli 2006
4 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • biefstuk
  • sherry
  • soja
  • peper
  • zout
  • wat peperolijfolie
  • wat zachte azijn

Variatietips

  1. Lekker op vers stokbrood.

Bereiding

Stap 1
Maak een mix van 2 eetlepels sherry, 1 eetlepel sojasaus, beetje peper en zout.

Stap 2
Snij de biefstuk (200gr) in eenhapsreepjes, laat 30min marineren.

Stap 3
Haal het vlees uit de marinade, bewaar de marinade en voeg een scheut peperige olijfolie en 3 theelepels zachte azijn toe.

Stap 4
In een hete grillpan de biefstuk snel bakken, de reepjes terug in de marinade doen.

Variatietips

  1. Lekker op vers stokbrood.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten