Ingrediënten
- 2 tenen knoflook
- 1 rode ui
- 100 gr zwarte olijven zonder pit
- 3 el olijfolie (milde)
- 300 gr gekookte mosselen
- 400 gr tomaten blokjes op sap
- zout en peper
- 400 gr tagliatelle
- 2 el peterselie
Variatietips
- Lekker met een glas witte Italiaanse wijn.
Bereiding
Stap 1
Pel de knoflook en hak fijn, pel de ui en snijd in ringen.
Stap 2
Doe de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui ca 5 min.
Stap 3
Voeg de mosselen en olijven toe en bak ze 1 min mee. Roer de tomaten met sap, zout en peper erdoor.
Stap 4
Kook intussen de tagliatelle gaar.
Stap 5
Laat de pasta uitlekken en schep deze door het tomaten mossel mengsel.
Stap 6
Bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Variatietips
- Lekker met een glas witte Italiaanse wijn.