Ingrediënten
- 1 a 2 uien
- 1 grote rode paprika in reepjes
- 1 rood pepertje
- geraspte wortels
- geraspte witte kool
- zout en peper
- 400 tot 600 gram visfilet
- olijfolie
- 8 tacoschelpen
- 1 a 2 doosjes roomkaas met kruiden
- bloem
- sla-mix
Bereiding
Stap 1
Snij de visfilet in blokjes, wentel door bloem en frituur in een pan met ruim olie of in de frituurpan. Laat uitlekken op een keukenpapier.
Stap 2
Fruit de ui, de paprika, het pepertje tot ze mooi glanzen en bijna gaar zijn. Voeg er vervolgens de geraspte wortel en witte kool bij.
Stap 3
Roer goed om, doe de vis erbij, de kruidenkaas. Roer nog eens goed om.
Stap 4
Vul de taco's met salade en het vis-groenten mengsel.