Ingrediënten
- 2 pakjes mix voor cake
- 1 potje aardbeienjam
- 2 grote bekers ongeklopte slagroom
- 10 el gele room
- 1 bakje verse aardbeien
- 1 bakje verse bramen
- 1 bakje verse frambozen
- geschaafde amandelen
Variatietips
- Klop de slagroom stijf met een beetje suiker.
- Gebruik rood fruit uit het koelvak van de supermarkt. Wel goed laten uitlekken dan!
Bereiding
Stap 1
Maak twee cakes van de pakjes, maar maak ze niet in een cakeblik, maar in een springvorm of ronde vorm.
Stap 2
Laat goed afkoelen.
Stap 3
Klop de slagroom stijf.
Stap 4
Besmeer de bovenkant van een cake royaal met slagroom en jam.
Stap 5
Leg de andere cake erbovenop.
Stap 6
Besmeer de bovenkant dik met gele room en beleg met de aardbeien, bramen en frambozen.
Stap 7
Bestrijk de zijkant van de 'taart' nu met slagroom en plak het amandelschaafsel ertegenaan.
Stap 8
Eventueel garneren met blaadjes verse munt en roze suiker.
Variatietips
- Klop de slagroom stijf met een beetje suiker.
- Gebruik rood fruit uit het koelvak van de supermarkt. Wel goed laten uitlekken dan!