Ingrediënten
- 8 stuks sint jakobsschelp
- kruidenboter
- 100 gr garnaaltjes (hollandse)
- 4 gamba's
- paar korrels oude geraspte kaas
Variatietips
- Je kan er meerdere vissoorten bijleggen zoals bv een mossel, stukje zalm enz en het als tussengerecht serveren.
Bereiding
Stap 1
Maak de sint jakobsschelp schoon en schroei hem even snel om en om dicht in een grillpan. Doe de gamba's even mee hetzelfde.
Stap 2
Maak 4 schelpen schoon en leg hier 2 sint jakobsschelpen en een gamba en een paar garnaaltjes hierop, een klontje boter er overheen. Zout, peper, klein snufje paprikapoeder en een paar korreltjes geraspte oude kaas erover.
Stap 3
Even een paar minuutjes in de oven onder de gril tot de boter gesmolten is en de kaas gesmolten en er een goudbruin korstje op komt.
Stap 4
Stukje stokbrood erbij serveren.
Variatietips
- Je kan er meerdere vissoorten bijleggen zoals bv een mossel, stukje zalm enz en het als tussengerecht serveren.