Ingrediënten
- 400 gr verse spinazie
- 80 gr boursin
- 200 gr kipfilet, in kleine blokjes
- 1 tl kipkruiden
- 25 gr pijnboompitten
- 180 gr penne (pasta)
- 2 tomaten, in stukjes
- 40 gr kleine cervelaatworstjes, in kleine stukjes
Variatietips
- Je kan de tomaten ook vervangen voor cherrytomaatjes, ongeveer 15 stuks, die kan je heel toevoegen.
Bereiding
Stap 1
Zet een pan met water op het vuur voor de pasta en kook de penne volgens de verpakking. Rooster de pijnboompitten licht bruin van kleur met olie (notenolie is nog lekkerder hiervoor).
Stap 2
Voeg de gesneden kipfilet toe aan de pijnboompitten. Bak de kipfilet totdat alles wit gekleurd is.
Stap 3
Voeg de spinazie en de tomaatjes toe. Mocht je het niet lekker vinden met tomaten gerechten omdat het een beetje zuur is, dan haal je de sap en de pitjes uit de tomaten. Dit is het zure gedeelte van de tomaten.
Variatietips
- Je kan de tomaten ook vervangen voor cherrytomaatjes, ongeveer 15 stuks, die kan je heel toevoegen.