Ingrediënten
- 2 kg vlezige spareribs
- 1.5 dl ahornsiroop
- 0.5 tl cayennepeper
- 0.5 tl zout
- 0.5 tl gemalen zwarte peper
- 2 tenen knoflook
- 1 el tomatenpuree
- 1 el franse mosterd
- 2 el citroensap
Variatietips
- Zet veel servetten en een kommetje met lauw water op de tafel, om de handen schoon te maken.
- Je kan de ribs ook in 5 uur op stand 2 (hoge stand) in de slowcooker bereiden.
Bereiding
Stap 2
Rooster ze in 10 à 11 minuten zacht en lichtbruin. Draai de spareribs af en toe en bestrijk regelmatig met het mengsel. Smeer er op het laatst nog een laagje van het mengsel op zodat de spareribs lekker kleverig zijn.
Variatietips
- Zet veel servetten en een kommetje met lauw water op de tafel, om de handen schoon te maken.
- Je kan de ribs ook in 5 uur op stand 2 (hoge stand) in de slowcooker bereiden.