Ingrediënten
- 150 gr spaghetti (ongekookt), klein gemaakt
- 1 stuk (rode) ui, fijn gesneden
- 300 gr verse spinazie
- 1 honing kruidenpasta macaroni en spaghetti (80 gram)
- 300 gr gehakt
- zout
- peper
- 22 stuks snoep - of cherrytomaatjes
- 1 doosje boursin knoflook & fijne kruiden (80 gram)
- margarine of olie om in te bakken
- 75 gr jong belegen kaas
Variatietips
- ook erg lekker met mix voor Pesto Tomatensaus i.p.v. de Macaroni en spaghetti mix.
Bereiding
Stap 1
De spinazie in een beetje olie of boter laten slinken en vervolgens uit laten lekken in een vergiet.
Stap 2
Maak de spaghetti klein en kook deze apart gaar in 10 min. en vet de ovenschotel ondertussen in. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 4
De gehakt kruiden met zout en peper, en lekker rul meebakken bij de ui en vervolgens het zakje spaghetti mix met 200 ml koud water 5 min zachtjes mee laten pruttelen.
Stap 5
Als de spaghetti gaar is deze afgieten, en als eerste de helft van de spaghetti in de ovenschaal doen.
Stap 10
Dit alles nog een keer herhalen, als laatste de kaas geraspt er overheen strooien en het gerecht in de schaal in ongeveer 20-25 min. opwarmen. Laat de kaas lekker bruin worden en serveer direct.
Variatietips
- ook erg lekker met mix voor Pesto Tomatensaus i.p.v. de Macaroni en spaghetti mix.