Ingrediënten
- 2 stuks kipfilet in stukjes gesneden
- sambal
- 200 gr sugarsnaps in stukjes gesneden
- 2 bananen in stukjes gesneden
- 4 el ketjap kakitiga (zoet)
- 2 el honing
- 2 handjes pistache nootjes
Variatietips
- Serveer met rijst.
- Gebruik andere noten.
- Vervang de kipfilet door kippendijfilet.
Bereiding
Stap 1
Bak de kipfilet in een paar minuten gaar in olie of boter met een eetlepel sambal of naar smaak.
Stap 2
Bak de sugarsnaps met de kipfilet mee en voeg vervolgens de ketjap en honing toe en roer goed door.
Stap 3
Voeg de banaan in toe en roer tot alles een mooie kleur heeft (is maar paar minuutjes voor nodig).
Stap 4
Haal de wok van het vuur en schep de gepelde pistache nootjes door het gerecht en serveer meteen.
Variatietips
- Serveer met rijst.
- Gebruik andere noten.
- Vervang de kipfilet door kippendijfilet.