Ingrediënten
- 100 gr bloem
- mespunt zout
- 2 dl halfvolle melk
- 2 eieren
- 1.5 el margarine
- 100 gr chocoladepasta wit
- 100 gr chocoladepasta melk
- 3 buisjes m&m's
Variatietips
- Je kan er nog wat slagroom bij doen.
Bereiding
Stap 1
Doe de bloem en het zout in een kom schenk de melk er langzaam bij terwijl je met een garde of mixer klopt. Zo krijg je een glad beslag.
Stap 2
Breek de eieren 1 voor 1 boven een apart schaaltje. Zorg dat er geen stukjes eierschaal bij zitten. Klop de eieren door het beslag.
Stap 3
Smelt een klontje boter in de koekenpan schep met een juslepel 1/6 deel van het beslag in de pan. Bak het flensje aan beide kanten bruin en gaar. Bak zo ook de andere 5 flensjes. Laat de flensjes afkoelen.
Stap 4
Leg 3 flensjes op rij op het aanrecht. Zorg dat ze half op elkaar liggen. Besmeer de flensjes met witte chocoladepasta. Strooi er M&M's over.
Stap 5
Leg de 3 andere flensjes er op dezelfde manier erop. Besmeer ze met melkchocoladepasta. Rol de flensjes op verpak de rol in plastiekfolie en laat hem ongeveer 45 minuten in de koelkast koud worden.
Stap 6
Haal de plasticfolie eraf en snij de flensjesrol met een scherp mes in 6 plakken en verdeel ze over 6 borden.
Variatietips
- Je kan er nog wat slagroom bij doen.