Ingrediënten
- 300 gr gehakt
- 3 grote aardappelen
- 2 eieren
- 1 tomaat
- 1.5 kopje bouillon
- 3 el boter
- 1 grote ui gesneden
- 2 tenen knoflook
- 0.5 tl peper
- 0.5 tl nootmuskaat
- 4 kruidnagels
- 3 el ketjap
- zout
Variatietips
- Lekker met rijst of bami.
Bereiding
Stap 1
Klop de eieren op met wat zout en peper.
Stap 2
Prak de gekookte aardappelen fijn en meng het gehakt er door heen.
Stap 3
Maak hiervan platte schijfjes van ongeveer 2 cm dik en bak ze bruin in hete olie, leg ze dan even op een bord.
Stap 4
Fruit de uien en de knoflook lichtbruin en doe daarna het gehakt en de ketjap, kruidnagels, nootmuskaat, bouillon en de gesneden tomaat en laat het verder gaar sudderen.
Variatietips
- Lekker met rijst of bami.