Ingrediënten
- 200 gr bami (in droge vorm)
- 200 gr kip
- 300 gr roerbakbami groenten
- 2 tenen knoflook
- peper
- zout
- bouillonblokje
Variatietips
- Je kan de bami ook vervangen doe mie.
- Je kan de kip ook vervangen door gehakt of geen vlees gebruiken en er een lekker sate-tje bij serveren alleen is het dan geen 1-pansgerecht meer.
- Sambal om het wat pittiger te maken.
Bereiding
Stap 1
Water koken, zodra het water kookt pan van het vuur halen en de bami hierin 10 minuten laten wellen. En daarna laten uitlekken.
Stap 2
Ondertussen het vlees snijden en bakken in een wok in olie.
Stap 3
Zodra het vlees gaar is de groenten mee bakken.
Stap 4
Alle kruiden mee bakken en de uitgelekte bami mee bakken.
Variatietips
- Je kan de bami ook vervangen doe mie.
- Je kan de kip ook vervangen door gehakt of geen vlees gebruiken en er een lekker sate-tje bij serveren alleen is het dan geen 1-pansgerecht meer.
- Sambal om het wat pittiger te maken.