Ingrediënten
- 6 plakken bladerdeeg
- 400 gr kipshoarma
- 1 ui
- 2 rode paprika's
- 4 tenen knoflook
- 400 gr champignons
- 4 eieren
- 500 gr griekse yoghurt
- 100 gr geraspte jonge kaas
- snufje zout / peper
Variatietips
- Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de vorm met het deeg. Bak de shoarma zonder olie in een koekenpan 3 min zachtjes. Voeg de gesnipperde ui, paprika in blokjes, helft van de gesnipperde knoflook en de gesneden champignons toe en bak nog 3 minuten. Klop de eieren los met 200 gr yoghurt. Meng er de kaas zout & peper door. Schep de shoarma op de deegbodem schenk er het yoghurtmengsel over. Bak de quiche 35 minuten in de hete oven gaar en goudbruin. Meng de laatste 2 tenen knoflook door de yoghurt. Serveer de knoflooksaus bij de quiche.
Variatietips
- Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.