Ingrediënten
- 6 plakken bladerdeeg voor hartige taart, ontdooid
- 400 gr kipshoarma
- 1 ui, gesnipperd
- 2 rode paprika`s, in blokjes
- 4 knoflook, fijngesneden
- 400 gr champignons, in plakjes
- 4 eieren
- 500 gr griekse yoghurt
- 100 gr geraspte jonge kaas
- quichevorm ingevet of springvorm (24 cm)
Variatietips
- Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de vorm met het deeg en bak de shoarma zonder olie in een koekenpan 3 min zachtjes.
Stap 5
Schep de shoarma op de deegbodem schenk er het yoghurtmengsel over en bak de quiche 35 minuten in de hete oven gaar en goudbruin.
Variatietips
- Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.