Shoarmaquiche met champignons
4 juni 2013
4 personen
55 minuten

Ingrediënten

  • 6 plakken bladerdeeg voor hartige taart, ontdooid
  • 400 gr kipshoarma
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 rode paprika`s, in blokjes
  • 4 knoflook, fijngesneden
  • 400 gr champignons, in plakjes
  • 4 eieren
  • 500 gr griekse yoghurt
  • 100 gr geraspte jonge kaas
  • quichevorm ingevet of springvorm (24 cm)

Variatietips

  1. Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de vorm met het deeg en bak de shoarma zonder olie in een koekenpan 3 min zachtjes.

Stap 2
Voeg de ui, paprika, helft van de knoflook en de champignons toe en bak nog 3 minuten.

Stap 3
Schep de shoarma op de de deegbodem.

Stap 4
Klop de eieren los met 200 gram yoghurt en meng er de kaas zout en peper door.

Stap 5
Schep de shoarma op de deegbodem schenk er het yoghurtmengsel over en bak de quiche 35 minuten in de hete oven gaar en goudbruin.

Stap 6
Meng de laatste 2 tenen knoflook door de yoghurt en serveer de knoflooksaus bij de quiche.

Variatietips

  1. Lekker met knapperige reepjes ijsbergsla.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten