Ingrediënten
- 90 gr zelfrijzend bakmeel
- 1 el basterdsuiker
- 0.25 el zout
- 2 losgeklopte eieren
- 175 ml melk
- 25 gr gesmolten boter
Variatietips
- Lekker met boter en jam.
- Ontbijt ideetje.
Bereiding
Stap 1
Zeef bloem, suiker en zout boven een kom.
Stap 2
Maak een kuiltje in het midden, roer melk en eieren door elkaar en giet dat in het kuiltje.
Stap 3
Maak er een glad beslag van(roerend met een pollepel)verhit in een koekenpan op een laag vuur.
Stap 4
Doe steeds een eetlepel beslag in de pan, een eindje uit elkaar.
Stap 5
Bak de scones ongeveer 2min op laag vuur of tot de onderkant goudbruin is draai dan om en bak dan nog 30 sec.
Stap 6
Haal ze uit de pan en ga door met de volgende scones ,je kan er wel 40 uit halen.
Variatietips
- Lekker met boter en jam.
- Ontbijt ideetje.