Ingrediënten
- water (groente moet onder liggen)
- 250 gr peen
- 1 witte kool
- 500 gr bonen
- 1 tomaat
- halve bloemkool
- 2 salam
- 2 tl laos
- stukje trassi
- 1 tl suiker
- 2 tl ketoembar
- 0.5 tl kentjoer
- 3 tenen knoflook
- 0.5 santen of scheutje koffiemelk
- 1 grote ui
Variatietips
- Variatie lekker met witte rijst en een lekker Indische vleesgerecht.
Bereiding
Stap 1
Pan met water opzetten en koken en vervolgens op zijn laagste stand zetten.
Stap 2
Ondertussen de uien snijden en glazig bakken.
Stap 3
De kruiden oeleken en met de uien meebakken, vervolgens toevoegen aan het warme water.
Stap 4
Groenten snijden en even meekoken tot alles beetgaar is en vervolgens de santen er bij voegen.
Variatietips
- Variatie lekker met witte rijst en een lekker Indische vleesgerecht.