Ingrediënten
- 1 tempehblok
- 1 el olie
- 1 tahoeblok
- 2 uien
- sambal
- 3 tenen knoflook
- stukje trassie
- sap van assem
- 2 tl laos
- 1 tl suiker
- zout
- 1 kopje water
Variatietips
- Sambal vervangen door 2 groene en 1 rode lombok.
Bereiding
Stap 1
Olie in pan goed heet laten worden. Ondertussen de tempeh klein snijden en bakken in olie. Van het vuur afhalen en in een kommetje laten liggen.
Stap 2
Vervolgens de tahoe in plakken snijden en bakken en vervolgens in stukjes snijden. Ook in een kommetje laten liggen.
Stap 3
De uien klein snijden en bakken met sambal of lombok, knoflook, trassie, sap van de assem, laos, suiker, ketjap tot alles goed bruin is.
Stap 4
Daarna de tempeh en tahoe toevoegen en een klein kopje water. Goed roerbakken tot alles warm is en meteen opdienen.
Variatietips
- Sambal vervangen door 2 groene en 1 rode lombok.