Ingrediënten
- 4 eieren, gekookt en gepeld
- 2 grote uien, fijn gesneden
- 1 teen knoflook, fijn gesneden
- 1 tl laos
- 2 bladeren salam
- 1 tl paprikapoeder
- olie
- 1 vleesbouillonblokje
- 1 tl suiker
- 0.3 blok santen (ongeveer 1/3 blok)
- 2 tl sambal
Variatietips
- Dit wordt dan opgediend met witte rijst.
- Je kan de santen ook vervangen door een beetje koffiemelk.
Bereiding
Stap 2
Als dit bruin is dan het vleesbouillonblokje, en de paprikapoeder erbij en dit even mee fruiten.
Stap 4
Een klein beetje suiker en water toevoegen (niet te veel), en dan een stuk santen. Dit geheel even zachtjes laten koken. (Dit heel even.) Met wat meer santen maak je de saus dikker en met water dunner, dit is wat je zelf lekkerder vindt.
Variatietips
- Dit wordt dan opgediend met witte rijst.
- Je kan de santen ook vervangen door een beetje koffiemelk.