Ingrediënten
- 75 gr jonge veldsla en bladsla melange
- 0.5 komkommer, in stukjes
- 2 stuks bosui, fijngesneden
- 1 eieren, gekookt in stukjes gesneden
- 2 el pijnboompitten, geroosterd in droge pan
- 2 el rozijnen
- 70 ml calvé dressing honing mosterd
- 3 stuks zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden
- 1 stuk gerookte kipfilet, in stukjes gesneden
- 1 el olie
- 1 tl roomboter
Bereiding
Stap 1
Smelt de roomboter met olie in een koekenpan en bak de stukjes gerookte kipfilet op laag vuur.
Stap 2
Doe de melange van jonge veldsla en bladsla in een kom samen met de komkommer, bosui, eieren, pijnboompitten, rozijnen en zongedroogde tomaten en schep goed door elkaar.
Stap 3
Voeg de dressing aan de salade en meng goed door en voeg de gebakken gerookte kipfilet stukjes als laatste toe en serveer direct.