Ingrediënten
- 4 flinke handen veldsla
- 4 sneetjes roggebrood
- bakje gorgonzola
- 16 plakjes ontbijtspek
- 4 el honing
- 2 el grove mosterd
- 10 el olie
- verse bieslook, geknipt
- verse peper uit de molen
Bereiding
Stap 1
Klop een dressing van de honing, mosterd en olie.
Stap 2
Verdeel de sla over vier borden tot er een 'bergje' ontstaat.
Stap 3
Snijd de sneetjes roggebrood elk in vieren. Besmeer de sneetjes roggebrood dik met gorgonzola.
Stap 4
Zet per bord vier besmeerde roggebroodjes tegen het bergje sla aan.
Stap 5
Bak de plakken ontbijtspek zonder olie in een grillpan.
Stap 6
Drapeer over de borden. Bestrooi de borden met bieslook en verse peper. Lepel voor het serveren de dressing over de borden.