Ingrediënten
- zakje gepelde walnoten
- 2 el pijnboompitten
- 2 el gepelde amandelen
- 1 el gezouten nootjes
- 1 el fijne mosterd
- 2 el azijn
- 1 teen geperste knoflook
- 8 el olie
- 16 plakken brie, op kamertemperatuur
- potje zongedroogde tomaatjes, , fijngehakt
- gemengde sla
- 4 el geknipte bieslook
Variatietips
- Vervang de brie door blauwe kaas.
- Vervang de brie door camembert.
- Bedenk zelf een dressing.
Bereiding
Stap 1
Maak een dressing van de mosterd, azijn, knoflook en olie.
Stap 2
Doe de walnoten, pijnboompitjes, amandelen en nootjes in een theedoek.
Stap 3
Kneus ze op het aanrecht.
Stap 4
Zet een koekenpan op het vuur en laat heet worden.
Stap 5
Rooster de 'noten' in de pan lichtbruin.
Stap 6
Leg op vier borden een hoog hoopje sla.
Stap 7
Leg de plakken brie er tegenaan.
Stap 8
Strooi de tomaatjes over de sla.
Stap 9
Besprenkel het bord met de noten.
Stap 10
Lepel de dressing over het bord. Eet ze!
Variatietips
- Vervang de brie door blauwe kaas.
- Vervang de brie door camembert.
- Bedenk zelf een dressing.