Ingrediënten
- 650 gr mager rundvlees (in stukjes gesneden)
- 15 bladeren sweet basilicum
- vissaus
- lichte sojasaus
- asi-no-moto
- suiker
- bouillonpoeder
- knoflook
- groene pepers
Variatietips
- Samen met rundvlees met Choi-sam en witte rijst.
Bereiding
Stap 1
Snij de knoflook en pepers fijn en doe ze in de vijzel . De knoflook en pepers goed malen en mengen. Het rundvlees aanbraden in de wok met olie (niet te lang). Daarna toevoegen: theelepel suiker, 3/4 theelepel bouillonpoeder, 3/4 theelepel asi-no-moto, 1 ½ eetlepel knoflook/pepermix, ½ eetlepel vissaus en 4 eetlepels sojasaus (of naar smaak). Als het gerecht klaar is wordt de sweet basilicum toegevoegd. Dit goed mengen met het gerecht. Hierna is het gerecht klaar en dient direct geserveerd te worden.
Variatietips
- Samen met rundvlees met Choi-sam en witte rijst.