Ingrediënten
- 400 gr runderreepjes
- 200 gr oesterzwammen
- 6 bosuitjes
- 2 tenen knoflook
- 100 gr taugé
- 2 el vissaus
- sesamzaad
- olie
Bereiding
Stap 1
Verhit de olie in een wok of hapjespan.
Stap 2
Dep het vlees droog met keukenpapier.
Stap 3
Roerbak de vleesreepjes op een hoge stand 2 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
Stap 4
Borstel de oesterzwammen of veeg ze schoon en snijd ze in smalle reepjes.
Stap 5
Snijd de bosuitjes in schuine stukjes. Rooster eventueel het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin.
Stap 6
Roerbak in het bakvet van het vlees de oesterzwammen, bosuitjes en geperste knoflook 2 minuten.
Stap 7
Schep de taugé en de vissaus erdoor en bak nog 1 minuut.
Stap 8
Voeg de runderreepjes toe en warm al omscheppend even door.
Stap 9
Serveer het gerecht, eventueel bestrooid met sesamzaadjes, met gekookte (basmati) rijst.