Ingrediënten
- 50 a 75 gram rucola
- 150 gr slagroom
- 125 gr verse kaas
- 2 hardgekookte eitjes
- 100 gr augurkjes
- 1 tl kappertjes
- 1 bosje lente-uitjes of bieslook
- peper en zout
Variatietips
- Eventueel grof gehakte walnoten bijvoegen.
- Wat tabasco om het wat pittiger te maken.
- Met mayonaise maken i.p.v. slagroom.
Bereiding
Stap 1
Spoel de rucola (raketsla) en dep goed droog.
Stap 2
Hak grof en vermeng met 150 gram slagroom en 125 gram verse kaas.
Stap 3
Pureer met staafmixer. Hak de hardgekookte eieren en augurkjes grof.
Stap 4
Laat 1 tl kappertjes uitlekken. Snij de lente-uitjes (of bieslook) in fijne ringetjes.
Stap 5
Voeg alles bij elkaar, schep goed om en kruid met zout en peper.
Variatietips
- Eventueel grof gehakte walnoten bijvoegen.
- Wat tabasco om het wat pittiger te maken.
- Met mayonaise maken i.p.v. slagroom.