Ingrediënten
- bloem
- 1 ei
- snufje zout
- 1 el massala
- 1 tl ketoembar
- djinten
- water
- knoflook
- peper
- rauwe aardappels
- kip
- boontjes
- slaolie
Variatietips
- Eigenlijk hoor je kousenband te gebruiken in plaats van boontjes, maar boontjes zijn voor iedereen overal te krijgen en vaak ook goedkoper.
Bereiding
Stap 1
Alle ingrediënten van de pannenkoek door elkaar mixen tot een schenkbaar beslag.
Stap 2
De bloem beetje voor beetje toevoegen zodat er geen klonten ontstaan.
Stap 3
De aardappels koken en de kip gaar stomen met alle ingrediënten, als laatste de gekookte aardappels in stukjes toevoegen.
Stap 4
De pannenkoeken bakken in een pannetje.
Stap 5
De pannenkoeken vullen met roti.
Variatietips
- Eigenlijk hoor je kousenband te gebruiken in plaats van boontjes, maar boontjes zijn voor iedereen overal te krijgen en vaak ook goedkoper.