Ingrediënten
- 125 gr lams shoarmavlees
- 100 gr spaghetti
- 1 struikje broccoli
- 1 kleine prei
- 1 dl slagroom
- 1 tl italiaanse kruiden
- olie
Bereiding
Stap 1
Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie gaar (ca. 10 minuten, kijk voor de exacte kooktijd op de verpakking).
Stap 2
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee.
Stap 3
Roerbak de reepjes shoarmavlees in 1 eetlepel olie in ca. 5 minuten op een hoog vuur.
Stap 4
Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan.
Stap 5
Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe, roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.