Ingrediënten
- 250 gr risotto
- 1 stuk courgette, in stukken
- 1 stuk aubergine, in stukken
- zwarte peper
- zout
- groene olijven
- feta in olie met kruiden
- 5 tenen knoflook, fijngesneden
- olijfolie
- 1 stuk ui, fijngesneden
Variatietips
- Serveer met een lekkere frisse salade en een wit wijntje.
Bereiding
Stap 1
Maak de risotto volgens de bereidingswijze van het pak.
Stap 2
Doe de olie in een wok en doe de gesneden uien en de teentjes knoflook erbij en roerbak.
Stap 3
Voeg vervolgens de stukken courgette en de aubergine toe en roerbak met peper en zout totdat ze zacht worden.
Stap 4
Voeg vervolgens een finke hand groene olijven in stukjes gesneden toe en roerbak.
Stap 5
Voeg nu 2 a 3 handjes met de gekruiden feta toe en roerbak.
Stap 6
Schep nu de risotto door de groenten totdat alles goed door elkaar is.
Variatietips
- Serveer met een lekkere frisse salade en een wit wijntje.