Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- slagroom
- chocoladesaus (uit een flesje)
- aardbeien
- vanillevla
- muntblaadjes
Bereiding
Stap 1
Snijd de plakjes bladerdeeg in twee stukken. Bestrijk met geklopt ei en zet een kwartier in de oven.
Stap 2
Laat afkoelen op een bordje.
Stap 3
Klop nu de slagroom en ontkroon de aardbeien.
Stap 4
Leg nu op elk bordje een plakje bladerdeeg. Besmeer rijkelijk met slagroom.
Stap 5
Spuit nu chocoladesaus over de slagroom. Leg een paar aardbeien erop.
Stap 6
Plak vervolgens nog een bladerdeegje op het geheel.
Stap 7
Smeer nu op het deegje een dun laagje vanillevla en plak er nog wat aardbeien bovenop.
Stap 8
Afmaken met wat sliertjes chocoladesaus, toefjes slagroom en een takje munt.