Ingrediënten
- 4 peentjes
- 1 stronk selderij
- 1 kleine bloemkool
- 1 venkel
- 1 paprika
- 1 courgette
- 500 gr kwark
- 3 plakken ham
- zout en peper
Variatietips
- Lekker te combineren met patat of gebakken aardappelen.
Bereiding
Stap 1
Schrap de peentjes. Snij de peentjes, selderij en venkel in vingerlange stukken.
Stap 2
Snij de bloemkool in kleine roosjes en was alle groenten in koud water en laat ze goed uitdruipen.
Stap 3
Snij de ham fijn en voeg dit toe aan de kwark in een klein kommetje, maak deze saus af met zout, peper en andere kruiden naar smaak.
Stap 4
Pak een mooi groot bord, leg het kommetje saus in het midden en leg de groente erom heen. En nu maar lekker rauwe groente fonduen.
Variatietips
- Lekker te combineren met patat of gebakken aardappelen.