Ingrediënten
- bladerdeeg
- 8 fishsticks
- 3 eieren
- 2 dl room
- 100 gr gemalen kaas
- enkele champignons
- 1 tomaat
- 1 prei
- eventueel wat ui
- boter of olijfolie
- zout en peper
- nootmuskaat
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2
Snij de groenten in schijfjes en stoof ze aan in wat olijfolie of boter. Kruid naar smaak.
Stap 3
Bekleed een ronde bakvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Strooi de helft van de gemalen kaas op het deeg, daarboven de groentjes.
Stap 4
Klop de eieren en de room met wat zout, peper en muskaatnoot. Giet over de groenten en strooi er nog wat geraspte kaas over.
Stap 5
Schik de fishsticks (als de stralen van de zon) in de taartvorm en bak de quiche 40 a 50 min in de oven of tot de eieren gestold zijn en de fishsticks mooi gekleurd zijn.