26 maart 2016
2 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 1 fijngesneden ui
  • 3 tenen fijngesneden knoflook
  • 1 fijngesneden rood pepertje
  • 200 gr risotto
  • 1 l groentenbouillon
  • 200 gr feta
  • 400 gr bladspinazie

Bereiding

Stap 1
Maak / verwarm de groentenbouillon.

Stap 2
Fruit de ui, knoflook in een hapjesphan met een beetje olie.

Stap 3
Fruit de risotto mee totdat die glazig is.

Stap 4
Schep nu een soeplepel bouillon bij de risotto en roer totdat vocht bijna verdampt is en herhaal dit totdat de risotto gaar is. Dit duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.

Stap 5
Als de risotto bijna gaar is de bladspinazie meeroeren totdat die geslonken is.

Stap 6
Pan van het vuur en dan de feta er door heen verkruimelen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten