Ingrediënten
- pizzabodem
- 4 el pesto
- 8 plakken geitenkaas
- 8 plakken ardennerham
- 4 el pijnboompitjes
- 4 el honing
- 2 handen rucola sla
Variatietips
- Giet wat olijfolie over de pizza voordat je hem gaat bakken.
- Serveer met een salade van meloen, peterselie en blokjes rode ui.
- Serveer er knoflookbrood bij.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Besmeer de bodem van een pizza met de pesto. Leg de geitenkaas mooi op de pizza.
Stap 3
Drapeer de Ardennerham rondom de geitenkaas. Strooi de pijnboompitjes over de pizza.
Stap 4
Zet de pizza een kleine tien minuten in de oven. Haal de pizza eruit en giet de honing over de pizza heen.
Stap 5
Bak de pizza af in tien minuten en leg op een grote schaal.
Stap 6
Verdeel de rucola over de pizza. Serveren maar!
Variatietips
- Giet wat olijfolie over de pizza voordat je hem gaat bakken.
- Serveer met een salade van meloen, peterselie en blokjes rode ui.
- Serveer er knoflookbrood bij.