Ingrediënten
- 6 stuks pitabroodjes
- bolognesesaus (evt. potje)
- 2 bolletjes mozzarella
- olijfolie
Variatietips
- Dit is een basisrecept, je kan er nog dingen naar smaak bijvoegen zoals bv. spekjes, feta, olijfjes, ...
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Neem een bakplaat en leg er aluminiumfolie op, besprenkel die rijkelijk met olijfolie. Zet dan de bakplaat in de oven zodat die al lekker kan opwarmen.
Stap 3
Halveer dan voorzichtig de pitabroodjes, dan krijg je 12 pita-pizzabodempjes.
Stap 4
Smeer op elk bodempje wat bolognesesaus (koud).
Stap 5
Snij daarna de mozzarella in stukjes en leg op elk pizzabodempje een stukje.
Stap 6
Leg de pizzaatjes allemaal op de bakplaat en laat een 5-tal minuutjes bakken tot de mozzarella gesmolten is. Serveer warm!
Variatietips
- Dit is een basisrecept, je kan er nog dingen naar smaak bijvoegen zoals bv. spekjes, feta, olijfjes, ...