Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 1 blik perziken op sap (410 ml)
- 4 el olie
- 0.5 el gemberwortel (geraspt)
- 1 tl komijnzaad
- 0.5 tl kaneel
- 1 el tomatenpuree
- peper en zout
Variatietips
- Lekker over een gegrild varkenslapje.
- Met rijst of patat.
Bereiding
Stap 1
Pel en snipper de ui fijn.
Stap 2
Laat de perziken uitlekken maar vang het vocht op. Snijd de vruchten in klein blokjes.
Stap 3
Verhit de olie in een pan en fruit de uien, komijnzaad, de gember, de kaneel en de tomaten puree ongeveer 3min.
Stap 4
Voeg dan de perzikblokjes en het vocht toe en laat 15 min zachtjes koken.
Variatietips
- Lekker over een gegrild varkenslapje.
- Met rijst of patat.